Februaris festligheter!

 Kategori Nyheter

Årets första månad är till ända, ”fattigmånaden” är slut! Och vi fortsätter i samma linje som december och ser fram emot kommande festligheter. Februari bjuder på flera tillfällen att fira som dessutom präglas av en hel del kärlek. Vilket passar alldeles utomordentligt under vad som fortsätter vara en mörk vintermånad!

 

Detta händer i februari:

MELODIFESTIVALEN startar den 1:a februari och i år firas den 60:e upplagan av festivalen! På lördag startar deltävling ett i Linköping för att slutligen landa med finalen den 7 mars i Stockholm. Vi hjälper dig ordna den perfekta mellofesten med snittar, canapéer, glitter och ballonger. Slå en signal så hjälper vi er att komma i rätt stämning!

ALLA HJÄRTANS DAG den 14/2. Valentindagen firar vi med att baka en massa gott! Passa på att förgylla dagen för någon som du tycker om, visa din uppskattning och bjud på hjärtegott fika.

SPORTLOV vecka 8 och vecka 9, börjar den 17/2. Vi bjuder alla barn upp till 5 år på lunch. Barn upp till 13 år betalar endast 50kr för dagens buffélunch.

KINESISKA NYÅRET firas mellan 25/1 – 11/2 och i år är det Råttans år, som enligt den kinesiska zodiaken anses vara ledare, pionjärer och erövrare. De är charmiga, intelligenta och hårt arbetande. Så grattis till dig om du är född under råttans år!

FETTISDAG aka SEMMELDAGEN infaller den 25/2 och är den sista dagen före fastan, så passa på nu! Vi älskar semlor och firar hela månaden. Du kan beställa semlor från sista januari till sista februari. För vi gör ”temligen goda temlor” som Ture Sventon skulle säga.

SKOTTÅR och framförallt skottdagen den 29/2 som enligt gammal tradition påstås ge giftassugna kvinnor möjlighet att fria till alla bachelors. Alla har vi olika traditioner men vill du ta tillfället i akt och fria så kan du beställa en tårta av oss. Vi gömmer ringen i den för det perfekta frieriet!

Vi fortsätter att uppdatera hemsidan med nya menyer och även nya priser. Har ni några funderingar tveka inte att höra av er!

KONTAKTA OSS MED FRÅGOR ELLER BOKNINGAR

Vi på Maison Pierre önskar er en fantastisk februari!