INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

 Kategori Nyheter

Vi genomför följande åtgärder  gällande catering för våra företagskunder*:

  • För företag med personal som jobbar hemifrån erbjuder vi gratis leverans av färdiga luncher hem till era anställda (inom tullarna) med leveranstider mellan 10-14 på vardagar.
  • Cateringluncher erbjuds från 125 kr per person exkl. moms. Vänligen se: Veckans Lunchmenyer
  • De färdigpackade lådorna kräver ingen retur och levereras nylagade för att enkelt kunna sparas i frys och kyl.

*Observera att minimum antal personer på 10 fortfarande gäller vid beställning.

Dagens lunch i restaurangen på Esplanaden 3D i Sundbyberg:

Vår matsal är stor och rymlig med gott om plats och med bra avstånd till bordsgrannen. Vill du inte äta hos oss erbjuder självklart TAKE AWAY och  möjlighet att förbeställa mat för avhämtning i restaurangen. Om du inte vill komma in till kassan och betala går det bra att i förväg swisha 90kr till 123 517 3505. Vi ställer din färdigpackade kasse, märkt med namn på ett bord i entrén.

1) RING 070 773 04 33 och beställ från dagens lunchmeny

2) HÄMTA din beställning inom 15min.

Med anledning av den nuvarande Covid-19-utvecklingen, och den oro som en del kan känna i samband med detta, kommer här information från Livsmedelsverket samt Maison Pierre gällande hantering av situationen:

  • I nuläget vet vi att coronavirus sprids genom kontakt mellan människor via så kallad droppsmitta. Det finns ingenting som tyder på att viruset kan spridas genom att man äter mat eller dricker vatten. Kunskap från tidigare utbrott med liknande coronavirus visar att denna typ av virus smittar från sjuka personer och inte genom ytor som till exempel livsmedel och livsmedelsförpackningar. (information från Livsmedelsverket)
  • Alla våra leveranser och returer vidhåller Folkhälsomyndighetens rekommenderade fysiska avstånd på minst två meter.
  • Maison Pierre erbjuder i denna unika situation företag hjälp med leveranser av catering till privata bostäder såväl som kontor, för de som har medarbetare utspridda på flera platser. Ovanstående regler vid leverans och retur gäller självklart även i dessa fall. Kontakta oss för mer information gällande detta på uppgifterna nedan.
  • På Maison Pierre har vi noggranna och strikta rutiner i hela verksamheten kring hygien och städning. Vi följer och hänvisar till Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer gällande viruset och dess spridning.