Nyhetsbrev januari

 In Nyheter

Välkommen 2020, ett nytt decennium! Ett år med nya möjligheter. Vi tackar alla kunder för ett fantastiskt 2019 och sätter nu på allvar igång med det nya.

Vi välkomnar nya ägaren och VD, Eenee Bataa (uttalas helt enkelt Ejne) och säger ”tack för den här tiden” till gamla VD:n Katarina Fröberg. Eenee kom in med superpositiv energi precis lagom till julruschen i december och med den väletablerade staben på Maison Pierre tog han sig igenom med endast några små skrapsår. Med det så vill vi även understryka att personalen på Maison Pierre är den samma och verksamheten inte kommer att förändras.

Lite kort om Eenee: trots sin ringa ålder har han redan fått en del utmärkelser från svenska näringslivet, varit på lunch med kungen och mottagit nomineringar som en av Sveriges yngsta entreprenör. Eenee har ursprung i Mongoliet men har under de senaste 10 åren drivit och utvecklat verksamheter i Hofors kommun, Gävleborgs län. Vi är glada att ha honom hos oss och ser fram emot många goda, både nya och fortsatta samarbeten under 2020!

Vi är i full fart med att uppdatera hemsidan med nya menyer och även lite nya priser. Vi har mottagit prishöjningar från våra leverantörer som gör att vi från 1:a februari kommer att höja priserna med några procent. Har ni några funderingar får ni inte tveka att höra av er!

I februari fortsätter vi att fira mad alla hjärtans dag! Kom ihåg att beställa hem hjärtegott fika till kontoret, senast 10/2

från vänster: Jessica (projektledare), Wilber (kassabiträde), Sandra (konditor) och Kicki (kallskänka)