Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld!

Om oss

Över 100 år av festligheter, måltider och galor utöver det vanliga.
Företaget började som Maison Pierre 1917. Vi har sedan begynnelsen erbjudit det mesta vad avser riktigt god mat. Visst minns du de tillfällen när just maten varit något utöver det vanliga. Därför kan vi med stolthet kalla oss ett av Stockholms mest anrika cateringföretag. Vår personal har gedigen erfarenhet och ett genuint intresse för sitt yrke, vilket ger just det där lilla extra i smaken som garanterar våra gäster riktigt fräscha måltider. Vi står till tjänst med allt från frukostar, luncher, cocktailmottagningar och konditorvaror till festliga middagar, event, galatillställningar och bröllop. För oss är ingenting omöjligt!
Låt dig inspireras!

Tillagat med omsorg, bröd och bakverk från eget bageri.
Vi har levererat catering till allt från mindre privata tillställningar till företagsevenemang med hundratals gäster i över 100 år. Alla måltider som levereras – varma som kalla – behöver tillagas med extra finess och kunskap, vilket vi med vår långa erfarenhet är proffs på. Vår personal kan helt enkelt catering! I köket tillagas dagligen många olika rätter som intas på annan ort. Du kan hämta beställningar direkt hos oss eller så levererar vi till önskad adress. Allt kommer upplagt på porslin om inget annat önskas, varmt eller kallt, du bestämmer. Vi har ett eget bageri och konditor som tillverkar förstklassiga tårtor och bakverk.
Förslag på cateringmenyer.
Alltid rätt med en god och vacker tårta.

Vi har festlokalen för jubileum, företagsevent, bröllop eller gala!
Vi driver egna festvåningar och samarbetar även med andras. På Lidingö har vi Sjöhuset, som är en fantastiskt fin festlokal precis vid vattnet. Hit kan du bjuda in upp till 140 gäster. Eftersom Sjöhuset ligger lite utanför stan, får du en lantlig känsla och som är väl värd den extra restiden. Du kan även hyra den fantastiska Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Det är den gamla Skeppsholmskyrkan som numera kan hyras som festlokal och tar upp till 450 sittande gäster. En av Stockholms finaste lokaler! Vi dukar och dekorerar efter gästens önskemål och komponerar allt från mingel och bufféer till tjusiga galamiddagar.
Vi samarbetar även med ett antal andra festlokaler i Stockholm.
Läs mer om våra festvåningar.