VAD HÄNDER NU?

 Kategori Nyheter

Jag heter Katarina Fröberg och jag har drivit Maison Pierre i över 20 år. I november 2019 sålde vi vårt kök och vår matsal i Sundbyberg och den nye ägaren fick använda sig av vårt varumärke under en övergångsperiod. Under våren skulle han ha ändrat namn till Bällstabro Värdshus.

Tanken var att vi skulle starta upp i nya lokaler under våren, men så hände allt detta med Corona. Så Maison Pierre har legat i dvala på grund av Covid-19 och vi har valt att inte starta upp något nytt eftersom vår bransch, i likhet med många andra, har det väldigt tufft för närvarande. MEN vi har alla intentioner att STARTA UPP IGEN I NYA LOKALER så snart läget blir lite mer stabilt. Då hoppas vi självklart att få leverera catering i toppkvalitet till många av våra gamla kunder och även nya tillskott. Vi kommer att starta med ännu högre kvalitet än tidigare eftersom vi nu renodlar verksamheten till endast catering och event. det kommer att erbjudas mycket nytt men också gamla ”godingar” som vi inte kan eller vill leva utan.

Så snart läget ser lite ljusare ut återkommer jag med mer information. Under tiden vill jag och mina trogna medarbetare önska er en härlig höst och vinter och hoppas att ni är och förblir friska och krya.

Väl mött,

Katarina Fröberg